Premium Genetics prenatalni test – prvi izbor popularnih trudnica u Srbiji

prv_izbor_popularnih_trudnica

Premium Genetics prenatalni test je najpouzdaniji prenatalni test u Srbiji, o čemu svedoči i to da je postao prvi izbor poznatih trudnica u toku prethodnog leta – Aleksandre Prijović, Goge Sekulić i Bojane Barović

S obzirom na to da se prenatalni testovi nude u Srbiji već nekoliko godina, ova neinvazivna metoda je sve veći izbor trudnica koje žele da izbegnu rizičnu amniocentezu. Premium Genetics prenatalni test već od 10. nedelje trudnoće, bez ikakvog rizika po majku i dete analizira najčešće aneuploidije, mikrodelecije i pol bebe.

Razlika između Premium Genetics prenatalnog testa i ostalih testova na tržištu je u tome što Premium Genetics prenatalni test predstavlja najnoviji test, koji je sagledao i ispravio nedostatke prethodnih generacija testova. Sopstvenom patentiranom tehnologijom izdavajamo 4.000 sumnjivih regija sa hromozoma i čitamo ih u proseku 400 puta, što nas svrstava u rang ultradubokog čitanja hromozoma, što dovodi do najveće preciznosti rezultata. Takođe, patentirana metoda merenja, a ne procene fetalne frakcije, garantuje dodatnu pouzdanost izveštaja, koji je nemoguće izdati bez najmanje 4% udela bebine DNK u krvi majke.

Sve ovo su prepoznali mnogi vrhunski ginekolozi u Srbiji, ali i buduće majke, pa su tako poznate trudnice ovog leta najveće poverenje ukazale Premium Genetics prenatalnom testu.

Bilo nam je zadovoljstvo da baš mi obradujemo Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića, Gogu Sekulić i Uroša Dokmanovića, Bojanu Barović i Nikolu Rokvića, ali i sve one buduće roditelje koji su rešili da pre svega genetsko zdravlje, a zatim i lepu vest o polu svoje bebe saznaju uz pomoć najsavremenijeg Premium Genetics prenatalnog testa.

Biće nam i dalje čast da svim budućim majkama u Srbiji nastavljamo da donosimo lepe vesti, kako bi trudnoća bila potpuno bezbrižna.

Izvor: Premium Genetics